Bananini mafini so meni najbolj okusni hladni, iz hladilnika. Ko so hladni pride aroma banane izraziteje do okusa.
sestavine (za 12 mafinov):
mokre sestavine:
- 125 g margarine (Vitaquell Gourmet),
- 65 g javorjevega ali agavinega sirupa,
- 3 srednje velike zrele banane,
- 70 g mlete temne čokolade,
- ali namesto čokolade 2 JŽ temnega kakava v prahu vmešaš med suhe sestavine.
suhe sestavine:
- 220 g polnozrnate pirine moke,
- 2 čž vinskega kamna (pecilnega praška),
-1/2 čž sode bikarbone,
- nariban muškatni orešček, cimet, kardamon, ingver v prahu....
Čas priprave: 35 minut.
- nariban muškatni orešček, cimet, kardamon, ingver v prahu....
Čas priprave: 35 minut.
Ni komentarjev:
Objavite komentar