O veganski kuhariji, o zelo enostavni pripravi hrane, ki jo z veseljem kuham in pripravljam. Sestavine so iz bio in ekološke pridelave, precej tudi z domačega vrta.
sreda, 20. marec 2013
Korenčkova juha s curryjem
Na rahlo dušiš sesekljano čebulo, dodaš narezan korenček, še malo dušiš in zaliješ z vodo. Soliš (solni cvet) in po kratkem vretju dodaš koruzni zdrob, 1 do 2 jedilni žlici in začiniš s curryjem. Na koncu juho zmiksaš v kremno, s paličnim mešalnikom. Po želji dodaš sojino smetano.
Zelo enostavna, hitra priprava juhe odličnega okusa!
Sestavine:
- manjša čebula, oljčno olje,
- 4 - 5 konrenčkov,
- 1 - 2 JŽ koruznega zdroba,
- sol (solni cvet),
- 1 l vode,
- curry.
Čas priprave: 20 minut.
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Ni komentarjev:
Objavite komentar